AGM Ecooter E1 -> A- of B- klasse

€2.399,00
Levertijd: informeer bij de winkel

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

De Ecooter E1S heeft een actieradius tot wel 80km op één acculading. Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu.

Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft de Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

 

 

 

 

Vermogen -> 3000 W

Uitvoering -> 25 of 45 km/u

Afmetingen -> 1750 x 645 x 1075 mm

Gewicht -> 79 kg zonder accu

Banden -> 100/60-12

Remmen -> schijfremmen

 

Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid

Regulering van temperatuur

Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading

De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading

Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem.

Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

 

 

De accu van de Ecooter E1S is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken.

De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

 
 
 
 

DE MOTOR

De unieke aandrijflijn, de middenmotor, zet een nieuwe standaard in de markt.

Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd.

De 64V 3000W middenmotor is krachtig en ultracompact.

Doordat de motor in laag in het midden is geplaatst, zorgt dit voor een stabiele gewichtsverdeling en uitstekende wendbaarheid.

De overbrenging van een middenmotor is vele malen efficiënter dan de veel voorkomende achterwielmotor.

Hierdoor wordt bij dezelfde accu- en motorvermogen met een middenmotor een grotere actieradius bereikt dan bij een achterwielmotor.

Door de efficiëntere overbrenging is een Ecooter bij hetzelfde vermogen van de motor tevens krachtiger dan de achterwielmotor.

 

DE V-SNAAR

De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

 
 
 

STIJLVOL DESIGN

Het ontwerp van de Ecooter E1S combineert een moderne look met retro elementen. De Ecooter is in diverse kleuren verkrijgbaar en met diverse accessoires volledig te personaliseren. Op die manier creëer je eenvoudig jouw unieke Ecooter!

 
 
 

 

 

Wit

 

grijs

 

zwart

 

Blauw

 

Rood

 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen