ELEKTRISCHE VOUWFIETS AMBLING A400 XL

€1.999,00
Levertijd: informeer bij de winkel

De elektrische vouwfiets Ambling is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Door de extreem lage instap en de standaard hoge kwaliteit van Lacros is het uw ideale reisgenoot! Met stevige scharnieren en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, altijd fijn een ronde te gaan fietsen. Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Ambling is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.


 

Specificaties

Merk
Lacros
Type fiets
Elektrische vouwfiets
Instap
Extra Laag
Kleuren
Matgrijs, matzwart, matrood, matblauw
Motortechniek
250W Bafang
Motorpositie
Achter
Wielgrootte
24 Inch
Spaken
Magnesium Sterwielen
Banden
Anti-lek
Remmen
Tektro schijfremmen
Sensor
Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit
13Ah/36V
Actieradius
40-80km
Uitneembare batterij
Ja
Batterij positie
Onder de bagagedrager
Versnellingen
Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork
-
Gewicht
20 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht
140kg
Gevouwen afmetingen
92x40x80cm (LxBxH)

 

KRACHTIGE BAFANG ACHTERWIELMOTOR MET 7 SHIMANO VERSNELLINGEN

De Lacros Ambling A400 XL met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Lacros Ambling A400 XL met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.


 

AANGEPASTE FRAME VOOR EEN EXTRA LAGE INSTAPHOOGTE

De Lacros Ambling A400 XL heeft een speciaal aangepaste frame om heel gemakkelijk te kunnen “instappen” op de fiets.  Het frame is zo ontworpen dat het de stijfheid en balans van de fiets niet verliest. Het vouwscharnier is degelijk en optimaal geplaatst om het vouwen van de fiets gemakkelijk te maken.


 

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Ambling A400 XL is uitgerust met een 13Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geupgrade worden met een 17,5Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.


 

LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.


 

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT 

Deze Ambling E-bike met 7 versnellingen, 24inch magnesium sterwielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

KLEUREN

Matgrijs,

matzwart,

matrood,

matblauw

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen