ELEKTRISCHE VOUWFIETS SCAMPER S400

€1.899,00
Levertijd: informeer bij de winkel

De elektrische vouwfiets Scamper S400 is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V Lithium-Ion polymeer batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km (de fiets kan geüpgrade worden met een 17,5Ah batterij voor een groter bereik). De Scamper S400 is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan.

Het verschil tussen de Scamper S200 en Scamper S400 is:
Scamper S200: spaakwielen.
Scamper S400: sterwielen (6 aluminium spaken).
Er is geen verschil in rijervaring tussen de S200 en de S400.


 

Specificaties

Merk
Lacros
Type fiets
Elektrische vouwfiets
Instap
Laag
Kleuren
Mat Oranje, mat rood, mat blauw, mat wit, mat grijs, mat zwart
Motortechniek
BAFANG (250W)
Motorpositie
Achter
Wielgrootte
20 inch
Spaken
Magnesium Sterwielen
Banden
Anti-lek
Remmen
Tektro schijfremmen
Sensor
Magneet rotatiesensor
Batterij keuze capaciteit
ja
Uitneembare batterij
Ja
Versnellingen
Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork
Ja
Gewicht
19,5 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht
140 kg
Gevouwen afmetingen
90x40x72cm (LxBxH)

 

KRACHTIGE BAFANG ACHTERWIELMOTOR MET 7 SHIMANO VERSNELLINGEN

De Scamper S400 met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Scamper S400 met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

 


 

SOEPELE RST VOORVORKVERING

De Scamper S400 is standaard voorzien van een RST voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

 


 

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Scamper is uitgerust met een Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km (de fiets kan geüpgrade worden met een 17,5Ah batterij) De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

 


 

LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

elektrische vouwfiets


 

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Scamper E-bike met 7 versnellingen, 20inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

KLEUREN

Mat Oranje,

mat rood,

mat blauw,

mat wit,

mat grijs,

mat zwart

0 sterren op basis van 0 beoordelingen