ELEKTRISCHE VOUWFIETS LACROS GEMINI G200 - MAT ORANJE

€1.299,00
Levertijd: informeer bij de winkel

De Gemini is onze lichtste elektrische vouwfiets. Uitgevoerd met een magnesium frame (nog lichter dan aluminium), 9 ondersteuningsstanden, 7versnellingen en 16inch spaakwielen is deze kleine krachtpatser gemakkelijk in zijn gebruik. Door zijn lage gewicht en compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in de bus, metro of trein. De Gemini is voorzien van een klein, maar efficiënte 7,8Ah batterij waarmee u met gemak een actieradius van 30-40km kunt halen. Door zijn eenvoud is de fiets slechts in een paar handelingen op te vouwen. Ideaal voor forenzen met de trein.

Specificaties

Merk
Lacros
Type fiets
Elektrische vouwfiets
Instap
Laag
Kleuren
Mat Oranje
Motortechniek
250W
Motorpositie
Achter
Wielgrootte
16 Inch
Spaken
Spaakwielen
Banden
Standaard
Remmen
Tektro schijfremmen
Sensor
Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit
7,8Ah/36V
Actieradius
30-40km
Uitneembare batterij
Ja
Batterij positie
In het frame
Versnellingen
7 versnellingen
Verende voorvork
-
Gewicht
18 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht
120kg
Gevouwen afmetingen
80x40x58cm (LxBxH)

 


COMPACTE MAGNESIUM FRAME MET ONAFHANKELIJKE ACHTERSCHOKBREKER

De Gemini met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De stille 250W motor is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 9 motorondersteuning standen heeft de Lacros Gemini met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. Het frame is compact en van magnesium gemaakt dat nog lichter is dan aluminium. De fiets is verder voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen en een achterschokbreker die alle hobbels en kuiltjes met gemak neemt.

 

elektrische vouwfiets

 


 

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Gemini is uitgerust met een 7,8Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 7,8Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 30-40km. De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

 

elektrische vouwfiets

 


LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

elektrische vouwfiets

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Gemini met 16inch wielen, achterschokbreker en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid en lichte gewicht van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

elektrische vouwfiets

 

 

 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen