AGM Goccia

€1.499,00
Levertijd: informeer bij de winkel

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

 

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten.

 

Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

 

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 28Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

 

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.


€ 1.499 incl. btw excl. rijklaar maken. (+100€)

 

Snorfiets bereik 25km/u

met 20AH batterij => 60 km

met 28 AH batterij => 70 km
 

Bromfiets bereik 45 km/u

met 20AH batterij => 35 km

met 28 AH batterij => 45 km
 
 
Blauw
 
Grijs
 
Wit
 
Rood
 
Zwart
 

 

Milieuvriendelijk

De AGM Goccia is volledig elektrisch en heeft dus geen CO2 uitstoot. Naast een genot om op te rijden is deze scooter ook goed voor het milieu.

 

Geruisloos

De stille elektrische motor zorgt voor een heerlijk vrij gevoel tijdens jouw rit op de AGM Goccia. Geen luidruchtige motor waardoor je optimaal kan genieten van de omgeving.

 

Voordelig

De AGM Goccia is ontwikkeld om elektrisch rijden beschikbaar te maken voor elk budget, zonder in te leveren op kwaliteit. De AGM Goccia is zowel in aanschaf als gebruik erg voordelig.

 

Hoge actieradius

Met de AGM Goccia rijd je eenvoudig grote afstanden. De lithium-ion accu is leverbaar met een actieradius van 60 km of 75 km (actieradius geldt bij 25 kmh) en is in 4 uur razendsnel op te laden (90% vol).

 

Rijeigenschappen

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. Door het verstelbare stuur is het voor iedereen mogelijk de stuurpositie optimaal in te stellen.

 

 

 

Specificaties

 

 

 

 

Motor

De krachtige 1.000W naafmotor gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit resulteert in veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de AGM Goccia zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem. Doordat de naafmotor in het achterwiel is geïntegreerd is de naafmotor aan zeer geringe slijtage onderhevig en zeer onderhoudsarm.

 

Accu

De AGM Goccia is uitgerust met een compacte uitneembare 20Ah of 28Ah lithium-ion accu. De compacte accu zit het onder het zadel en haal je eenvoudig uit de scooter. De accu kan met de bijgeleverde oplader binnen 4 uur worden opgeladen (90% vol). Het is ook mogelijk om de accu in de scooter op te laden.

 

Actieradius

De 20Ah accu heeft een actieradius van 60 km (bij 25 km/h) en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan. De 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

 

Slimme features

De AGM Goccia is standaard voorzien van een digitaal display, alarmsysteem, USB-aansluiting, 2 rij modi en keyless startsysteem.

 

Snelheid

De AGM Goccia is leverbaar in zowel A-klasse (25 km) als bromfiets B-klasse (45 km) uitvoering.

 

Afmetingen

Door het compacte formaat is de scooter zeer wendbaar. De afmeting van de AGM Goccia zijn 1.700 x 660 x 1.050 mm. Door de lage opstap van 36 cm  is de scooter makkelijk in gebruik. Dit in combinatie met verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

 

Gewicht

De AGM Goccia heeft een gewicht van 55 kg (excl. accu). De accu heeft een gewicht van 8 kg. Door het beperkte gewicht is de scooter zeer wendbaar en makkelijk op zijn standaard te zetten.

 

Banden en remsysteem

De AGM Goccia is voorzien van 14 inch wielen, een schijfrem voor en een trommelrem in het achterwiel. Door de grote 14 inch wielen is de scooter zeer wendbaar.

 

Schokbrekers

De AGM Goccia is uitgerust met dubbele schokbrekers voor en achter.

 

Verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

 

 

 

 

Slimme features

 

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

 

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

 

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

 

Alarm + keyless rijden

De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is tevens het alarm te activeren.

 

Sportstand

De AGM Goccia is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen