Handschoenen Oslo leer

€29,95
Levertijd: 7 - 14 dagen

 

Leren handschoenen voor de herfst en winter met warme voering ! 

 

Specificaties

- leer
- Thinsulate
- Hipora voering (ademend)
- 100% waterdicht
- Elastische polssluiting
- Warme binnenvoering

 

Handschoenen Oslo leer

Regen, wind, hagel, sneeuw. Het zijn de typische herfst en winterverschijnselen waardoor je soms vloekend op je scooter zit. Vooral je handen krijgen een hoop te verduren met zulk soort winterse ritjes. Dat is niet alleen gevoelsmatig erg vervelend (en pijnlijk zelfs soms) maar kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Door de kou verstijven de spieren in je hand namelijk en kan het zomaar gebeuren dat je niet snel genoeg reageert in onvoorziene situaties. Tijd voor een goed stel handschoenen dus.

 

Ademend maar waterdicht

Deze Aplus Oslo handschoenen zijn perfect om je handen warm te houden tijdens het rijden. Ze zijn gemaakt van soepel leer en hebben een warme Hipora voering, wat betekent dat deze wel ademend is. De handschoenen zijn 100% waterdicht. En hebben een elastische polssluiting. Thinsulate zorgt dat de warmte binnenin de handschoen blijft en de kou erbuiten.

 

Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Deze Kopenhagen leren handschoenen van Aplus zijn in verschillende maten leverbaar. Het is belangrijk dat je handschoenen goed passen omdat je bij een verkeerde maat niet alleen oncomfortabel rijdt maar ook grip kunt verliezen op de scooter. Dit is bijvoorbeeld het geval bij handschoenen die je te groot hebt gekocht. Zijn je handschoenen te klein dan gaan ze ook nog eens snel kapot. Over het algemeen houden alle handschoenmerken dezelfde maat aan. Heb je dus al een set handschoenen in huis dan kun je gewoon dezelfde maat bestellen. Heb je geen idee welke maat je moet aanschaffen? Pak dan even een meetlint en volg de volgende stappen:

 

  1. Leg het meetlint over je knokkels
  2. Draai je hand om zodat het lint aan de binnenkant van je handpalm ligt (aan de buitenkant ligt het lint nog steeds op je knokkels)
  3. Waar het lint kruist kun je de omtrek van je handpalm aflezen
  4. Kijk in onderstaande tabel welke maat je moet bestellen

 

Heren

XS

 

      S

 

 

    M

 

 

     L

 

 

  XL

 

 

XXL

Maat

6

 

7

7,5

 

8

8,5

 

9

9,5

 

10

 

 

11

Omvang in cm

16,5

 

19

20,5

 

22

23

 

24

26

 

27

 

 

29

 

 

Dames

 XS

 

 

     S

 

 

     M

 

 

     L

 

 

   XL

 

Maat

4,5

5

 

5,5

6

 

6,5

7

 

7,5

8

 

8,5

9

Omvang in cm

15,5

16

 

16,5

17

 

18

20,5

 

20,5

22

 

23

24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen