Sunra Hawk

€2.750,00
Levertijd: informeer bij de winkel

 

Sunra HAWK maakt indruk met zijn extra grote LCD-display, starten met een druk op de startknop, nauwkeurige batterijweergave, nieuwe verwijderbare lithium-ion batterijen (batterijbeheersysteem) en een nieuwe batterij box. Met een topsnelheid van 45 km/u, zijn krachtige motor, strak design, uitneembare lithium-ion accu laat de volledig emissievrije elektrische scooter niets te wensen over.

 

De elektrische scooter Sunra Hawk heeft een maximaal bereik (met 2 batterijen) van:

25 km/u uitvoering => 130 km

45 km/u uitvoering => 120 km

 

De Sunra Hawk is een milieuvriendelijke, betaalbare en krachtige e-scooter!

De elektriciteitskosten zijn belachelijk laag rond de 85 cent per 100 kilometer. Er is geen motorrijtuigenbelasting en de borstelloze elektrische wielnaafmotor is onderhoudsvrij. De HAWK biedt enorme prestaties met zeer weinig energie en kosten - niet in de laatste plaats door de combinatie van een krachtige batterij (lithium-ion batterij, 72V / 20Ah) en een krachtige 3000 watt elektromotor. De batterij met lange levensduur is ontworpen voor ca. 1000 laadcycli. Als je hem elke 4 dagen oplaadt, duurt het ongeveer tien jaar voordat je hem moet vervangen door een nieuwe. Nog beter: denk aan een tweede accu bij aankoop van een elektrische scooter - dat brengt prijsvoordelen met zich mee, verdubbelt uw actieradius tot 120 km of u kunt op elk moment een opgeladen accu thuis houden en zo ongestoord mobiel blijven.

Kinderspel: de elektrische scooter bijvullen aan het huishoudstopcontact
Met de meegeleverde oplader is een lege accu in 2-4 uur weer opgeladen. Wanneer u onderweg bent, kan de oplader gemakkelijk worden opgeborgen in het geïntegreerde opbergvak van de elektrische scooter. U bent dus niet aangewezen op laadpalen of laadpalen, maar kunt overal tanken waar een stopcontact is. Het is zo makkelijk.

 

Specificaties

 

-> Tot 60-65 kilometer actieradius (1 lithium-ion batterij), tot 120-130 kilometer (2 lithium-ion batterijen). De actieradius van de e-scooter is gemeten onder de volgende omstandigheden: gewicht van de bestuurder 75 kg, vlak wegdek, 2,5 bar bandenspanning en een buitentemperatuur van rond de 15 graden

-> ideaal voor stadsverkeer, stil en milieuvriendelijk, betrouwbaar en onderhoudsarm

-> De rugleuning kan worden verwijderd.

-> Afmetingen: Lengte: 190 cm, hoogte: 113 cm (zonder spiegel), zithoogte: 80 cm (zit A), 87 cm (zit B), zitlengte: 80 cm, alle afmetingen staan ​​ook in het maatgegevensblad op de foto onderaan

-> Gewicht: 95 kg

-> Bandenmaat: 12 inch

-> geschikt voor 2 personen

-> max. belasting: 183 kg

-> geïntegreerd alarmsysteem

-> Display-instrumenten: batterijniveau-indicator, LCD-toerenteller met KM-teller

-> Verlichtingstechniek: parkeerlicht, dimlicht, grootlicht voor- en achterlicht (hoge kwaliteit LED-lampen)

-> Indicatorsysteem, claxon, stuurslot

-> Handmatig instelbare remkracht

-> zeer lage elektriciteitskosten van slechts ca. 85 cent per 100 kilometer

-> Vrijwel geen onderhoudskosten omdat de elektromotor in principe geen slijtage vertoont.

Een bagagerek en een topkoffer kunnen apart besteld worden

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen