Horwin EK3 -> 95km/u

€5.250,00
Levertijd: informeer bij de winkel

Op deze elektrische motor krijgt u een belastingsvoordeel van 15% !

 

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

 

Modern design, zachte contouren, schitterende kleuren – mode en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de EK3 spreekt iedereen aan!

Of u nu kiest voor de standaard uitvoering of de luxe uitvoering.
Beide varianten hebben dezelfde basisconstructie en verschillen alleen visueel qua uitrustingsspecificaties.

 

De luxe uitvoering is uitgevoerd in een metallic afwerking en is voorzien van een bruin lederen zitting.

 

De EK3 is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan zelfs grotere afstanden snel, elegant en voordelig afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

De EK3 is ontwikkeld volgens de laatste veiligheidsnormen en is uitgerust met tal van hightech systemen. Een CBS-remsysteem, LED-verlichting,

een lichtuitschakelvertraging, keyless go, een touch-start display, cruise control, achteruitversnelling.

De automatische dagrijverlichting DRL brandt met een intensief wit LED-licht. Dit verbeterde verlichtingssysteem verhoogt de veiligheid – vooral op regenachtige en mistige dagen. Een automatische uitschakelvertraging bij het uitschakelen van de verlichting verlicht de weg naar de garage of voordeur voordat u afstapt.
De koplampen zijn voorzien van drie ledlampen. Hun helderder en witter licht stelt u in staat letterlijk door de duisternis te snijden, waardoor ze veel beter zijn dan standaard gloeilampen. In vergelijking met het gele licht dat door conventionele halogeenlampen wordt geproduceerd, is de kleur van deze LED-lampen ook een zeer goede benadering van natuurlijk daglicht. Ze geven de berijder een realistischer beeld van de wegsituatie.

 

 

Een anti-diefstal alarmsysteem en pechbestendige banden:

De vacuümbanden die op de EK3 zijn gemonteerd, hebben een uitstekende grip op het wegdek. Ze zijn storingsbestendig, slijtvast en hebben een langere levensduur dan gewone banden. Een perfecte combinatie van veiligheid en comfort. De zeer sterke lichtmetalen wielnaven zijn gemaakt van een aluminiumlegering. Ze geven de voor- en achterwielen een uitstekende stabiliteit en veerkracht, maar zijn toch relatief licht van gewicht.

 

dit is allemaal standaard bij deze onderhoudsarme scooter, die opvalt door zijn minimale gebruikskosten!

 

Om het plezier van het kiezen perfect te maken, worden de EK3 worden uitgerust met 1 of 2 batterijen 1 keer 36 Ah of 2 keer 36 Ah , wat het bereik beïnvloedt.

 

In de Standard Range (40 Ah) reikt de EK3 tot 90km

 

in de Extended Range (80 Ah) zelfs tot 180km

 

Het CBS-remsysteem is ontworpen om het remmen veiliger en stabieler te maken. Het verbetert de bescherming tegen de mogelijkheid dat een van de wielen geblokkeerd raakt.

Het CBS (Combined Braking System) verdeelt de remkracht over de voor- en achterremschijven. Dit betekent dat als u in een noodgeval moet remmen, de remweg wordt verkort, waardoor veilig remmen bij hoge snelheden wordt gegarandeerd. Deze remgevoeligheid zorgt voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag bij het naderen en navigeren van bochten en bij nat wegdek.

Nog een voordeel: het CBS is zeer goedkoop in onderhoud en vervanging.

 

remsysteem EK3.jpg
 
 
 
In het grote opbergvak onder het zitje kun je je dagelijkse benodigdheden, zoals helmen en rugzakken, gemakkelijk kwijt. Dat lost uw problemen op tijdens uw dagelijkse ritten.
 
 
 
 

Kleuren EK3 Deluxe:

Blauw

 

Zilver

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen