Horwin CR6

€6.990,00

Op deze motorfiets krijgt u een belastingsvoordeel van 15% !

 

 

 

Nu bij Greenride, dit testmodel

Horwin CR6 (slechts 60km)

aan een super korting!!!

5500 euro

 

 

Nieuwe batterijen - Grotere range

Eindeloos vermogen betekend eindeloos plezier.

De Horwin CR6 gebruikt de meest moderne lithium -ion accu die beschikbaar zijn. Het 55 Ah pakket kan in ca 3 uur opgeladen worden tot 80% en heeft een realistische range van 60-70 km. De batterijcellen zijn volledige beschermd tegen impact in het geval van schade of omvallen. De intelligente manier van bouwen zorgt ervoor dat het pakket blijft functioneren.

Quick Charge - Vlot opladen

Door de revolutionaire laadtechniek kan er 20 minuten genoeg bijgeladen worden om 20 to 30 km af te leggen. Een volledige lading duurt ongeveer 3 uur. Het laadproces zelf zorgt voor de bescherming van het pakket.

Hierdoor kun je vertrouwen op het pakket en Horwin geeft 2 jaar garantie op de batterij!

 

Volledige Controle - klassieke stijl

Overzicht is alles. Het grote display van de Horwin CR6 laat alles zien wat je nodig bent tijdens je reis. snelheid, range, rijmodus, temperatuur en nog veel meer. Het klassiek retro design gecombineerd met de modernste technologie. Uiteraard goed afleesbaar door de achtergrondverlichting.

 

Smart Controlling Unit

the Field Oriented Control (FOC)

Om de perfecte balans te vinden tussen range en prestaties,  de Horwin CR6 leest continue de rijstijl en rijgedrag, dmv  het Field Oriented Control (FOC). Deze past naar gelang de input het vermogen aan naar de aandrijving. Het resultaat is als magie die je voortbeweegt.

 

CBS Remsysteem

Voor een nog kortere stopafstand. Het gecombineerde remsysteem zorgt voor een enorme vertraging op zowel voor als achterrem, en blijft daarbij enorm stabiel. De voor deze klasse motorfiets grote remschijven zorgen voor een zeer goede en efficiënte vertraging in alle omstandigheden.

 

LED verlichting

Zowel groot als dimlicht zijn uitgevoerd met revolutionaire led technologie om licht in de duisternis te maken. Met 6 modules ben je verzekerd van een goede lichtopbrengst. 5x meer licht opbrengst dat traditionele halogeen lampen.

De LED verlichting zorgt uiteraard voor een lager gebruik, en vergroot daarmee de range.

 

brand: Horwin CR6
engine: 6.2 kW
maxspeed: 95 km/u
battery: Lithium ion 72V 55Ah
actieradius: 60-70km
chargingtime: 3-4 u 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen