ELEKTRISCHE VOUWFIETS LACROS CANTER C200 - MATZWART

€1.799,00
Levertijd: informeer bij de winkel

De elektrische vouwfiets Lacros Canter C200 is uitgerust met een krachtige 250W achterwielmotor van AIKEMA. Met stevige scharnieren, een soepele voorvork vering en een krachtige 36V Lithium-Ion polymeer batterij is deze elektrische vouwfiets de ideale reisgenoot! Zonder problemen rijd je tegen harde wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch geassisteerd kunt u gemakkelijk een bereik van 40-80km halen. De Canter is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het eenvoudig om te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, caravan of camper.

 

Specificaties

 

Merk
Lacros
Type fiets
Elektrische vouwfiets
Instap
Laag
Kleuren
Matzwart
Motortechniek
AIKEMA (250W) motor
Motorpositie
Achter
Wielgrootte
20 inch
Spaken
Spaakwielen
Banden
Anti-lek
Remmen
Tektro schijfremmen
Sensor
Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit
13,6Ah/36V
Actieradius
40-80km
Uitneembare batterij
Ja
Batterij positie
In het frame
Versnellingen
7-Speed DNP Shimano
Verende voorvork
Monoshock voorvork
Gewicht
21 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht
130 kg
Gevouwen afmetingen
86x45 x72cm (LxBxH)

 

KRACHTIGE AIKEMA ACHTERWIELMOTOR MET 7 SHIMANO VERSNELLINGEN

De Lacros Canter C200 met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van AIKEMA is fluisterstil, krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Canter met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

elektrische vouwfiets


 

SOEPELE MONOSHOCK VOORVORKVERING

De Lacros Canter C200 is standaard voorzien van een MonoShock voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden.  Als optie is een verende zadelpen leverbaar.

elektrische vouwfiets


 

KRACHTIGE 36V LITHIUM-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Lacros Canter C200 is uitgerust met een 13,6Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13,6Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 40-80km. De batterij zit in het frame en is uitneembaar en is beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

elektrische vouwfiets

 

LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen op de bedieningsunit. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

elektrische vouwfiets


 

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Canter E-bike met 7 versnellingen, 20inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W AIKEMA motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen