Motron

Motron omvat niet alleen klassieke motoren en scooters met verbrandingsmotor, maar ook elektrische scooters. De elektrisch aangedreven modellen bieden momenteel een topsnelheid van 45 km/h en vormen een nieuw alternatief in de L1e-klasse.

De elektrische modellen Whizz , Cubertino , Volz en Vizion werden aan het begin van het seizoen 2021 als eerste op de markt gebracht.

Met meer dan 60.000 verkochte voertuigen per jaar is KSR Group, gevestigd op het Bedrijvenpark Krems—Gedersdorf in Oostenrijk, een van de toonaangevende importeurs van tweewielige voertuigen in Europa. KSR ontwikkelt en produceert voertuigen van de merken A—TO, Brixton Motorcycles, KSR Moto, Lambretta, Malaguti en Motron. KSR is in een aantal landen ook importeur van merken zoals Benelli, CF-Moto, Italjet, Niu, Royal Enfield en Sur-Ron. In tal van markten en segmenten behoort KSR tot de marktleiders en is het een van de pioniers op het gebied van lichte elektrische voertuigen. Sinds de zomer van 2019 heeft KSR een eigen ontwerpstudio op het hoofdkantoor.