NIU MQi+ Sport

€2.599,00

Deze scooter wordt gratis geheel rijklaar door onze eigen servicedienst aan huis geleverd!

Specificaties

Merk NIU
Model MQi+ Sport
Uitvoering 25 en 45km/h
Vermogen 1,4 kW (1,9 pk)
Gewicht 59 kg
Batterij 18650 Lithium
Levensduur 2.000 cycli
Actieradius 100 km
Oplaadtijd 7 uur
 
 Regeneratieve remmen
 Uitneembare accu
 

De MQi + Sport heeft een krachtige Bosch elektromotor van 1.400 watt voor een topsnelheid van 45 km/h.

De MQi + Sport heeft een uitneembare 42 Ah lithium accu. De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

De MQi + heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem voor een remafstand van slechts 1,4 meter. Het systeem voorziet ook in een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

De MQi + koplamp maakt gebruik van een state-of-the-art silicon on silicon LED-technologie. Deze technologie geeft een grotere helderheid en vermindert het energieverbruik. De lamp biedt 270 ° zichtbaarheid.

De MQi + heeft een 360 ° Light Halo rond de scooter om de veiligheid voor voetgangers tijdens het rijden tijdens de nacht te verbeteren. Om de veiligheid verder te vergroten, heeft de MQi + automatische richtingaanwijzers. De MQi + heeft ook gevarenlampen.

 

Slimme scooter

De MQi + is een echte slimme scooter die verbinding maakt met een slimme telefoon. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de MQi +. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

De scooter is uitgerust met een 6-assige bewegingssensor om anti-diefstal te verbeteren. Samen met GPS kan het systeem ongeoorloofde bewegingen van de scooter nauwkeurig detecteren en diefstal voorkomen.

De MQi + heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te vinden. Wanneer ingedrukt, gaan de scooter-lichten aan en maakt de scooter een geluid.

De scooter heeft een dashboardkastje en USB-oplaadpoorten.

De scooter is uitgerust met intrekbare voetsteunen voor de achterpassagier.

De MQi + is verkrijgbaar in blauw, licht grijs, rood, wit zwart-rood.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen