NIU NQI GT

€4.599,00

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

 

De GTS-Pro heeft drie verschillende rij-standen (Sport, Dynamic en E-Save) waarmee je flexibel bent om te rijden in de modus die het beste past bij de situatie. In de Sport modus heeft de GTS-Pro een actieradius van 70km, als je de Dynamic modus gebruikt is de actieradius minimaal 100km en in de E-Save modus is de actieradius meer dan 150 km!

Net als zijn kleinere broertje is de GTS-Pro uitgerust met cruise-control en worden de prestaties van de scooter gemonitord via de Cloud ECU (Electronic Control Unit) waarbij via 17 verschillende meetpunten, de voertuig statistieken kunnen worden opgevraagd. Dankzij de waterdichte stekkers, is deze elektrische scooter uitermate geschikt voor het rijden in regen en zelfs sneeuw is geen probleem.

De NQi-GTS-Pro heeft vele extra’s, waaronder:
– Een multi-colour display. Het scherm verandert van kleur wanneer de snelheid verandert.
– Twee uitneembare batterijen van Panasonic van 60volt en 35 Amperé/uur(ah).
– Cruise Control
– Bereik van 100+ kilometer
– Snellader

Let op dat u voor deze scooter een motorrijbewijs of autorijbewijs nodig heeft! Als u dit niet heeft, is de NIU NQi-N-Pro wellicht een goed alternatief.

 

Extra informatie

Afbeelding

Bosch motor

Een krachtige, hoogwaardige Bosch-motor met een sportief karakter en uitstekende acceleratie. Bovendien is hij ontzettend stil en biedt hij een zeer hoge energie-efficiëntie.

Afbeelding

NIU app

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter De NIU e-scooter is steeds verbonden met je smartphone via een intelligente app. De NIU heeft een computer die voortduren communiceert met de cloud zodat je real-time gegevens kan ontvangen op je mobiele telefoon voor anti-diefstal meldingen, dagelijkse rijgewoontes, diagnostiek, vermogen, en navigatie.

Afbeelding

360° bescherming

Slimme accu. Slimme bescherming. NIU heeft PACK* technologie, gebruikt door toonaangevende automobielfabrikanten wereldwijd, toegepast om een “schild” rond elke individuele cel te creëren om de integriteit van de volledige accu te beschermen. Tegelijkertijd verzekert het BMS real-time controle van de spanning, stroom, en temperatuur van de accu: 

  • Bescherming tegen overladen
  • Preventie van Kortsluiting
  • Temperatuurcontrole
  • Bescherming tegen overontlading
  • Preventie tegen Overstroom
  • Gelijkschakeling cellen
Afbeelding
 
 

Dubbel accu

De NIU N-GT is voorzien van standaard 2x 2100Wh (2x 35Ah) 60V accu's. Zo zit er eentje onder de voetplank en een ander onder het zadel. Ze werken intelligent samen en kunnen ook ook gelijktijdig worden opgeladen. Deze NIU N-GT heeft 3 standen: E-Save, Dynamic & Sport. Afhankelijk van in welke stand u rijdt kan u tot 160km actieradius bekomen. Dit is dan wel in ideale omstandigheden (lage belading, vlak traject, ideale temperatuur, etc.). Dankzij Lightning Fast Charging duurt een laadbeurt slechts 3,5u.
Afbeelding

Elektrisch remsysteem (EBS)

Remmen met intelligentie. Het EBS op deze NIU scooter maakt je rit niet enkel veiliger, het herwint ook energie voor het systeem. Gemiddeld levert het EBS 6% accucapaciteit, oftewel een bereik van 4km.

Afbeelding

Field Oriented Controller (FOC)

Het NIU FOC (Field Oriented Control) systeem werd gebouwd in samenwerking met BOSCH om een moderne, geavanceerde aandrijving te creëren. Door het perfecte evenwicht tussen prestaties en energieverbruik is de FOC belangrijk bij het vinden van een balans tussen bereik en snelheid.

De FOC is als het ware het brein dat de motor in real-time aanstuurt. Het herkent de omstandigheden waarin je rijdt en communiceert direct met de motor om zo optimaal mogelijk te presteren. De FOC kan de diagnostiek van de scooter aanvoelen, iets wat je als bestuurder niet kan zien, en beslissen hoe de motor zal reageren op de eisen die je eraan stelt.

Afbeelding

Actieradius

Een handig verkenningsvoertuig moet ook op een handige manier herladen kunnen worden. De NIU e-scooter verlengt het bereik met 20km in de tijd die nodig is om een maaltijd te nuttigen. De accu is tijdens een korte nachtrust volledig opgeladen, wat je 3-4 volle dagen of ongeveer 60km oplevert. Voor de NIU N-GT, N-Pro & M+ is een volledig laadbeurt nog slechts 3,5u.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen