NIU NQi Sport

€2.599,00

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

 

Specificaties

 

Merk NIU  NQi Sport NIU NQI Sport
  Extended range (Panasonic batterij) Standard range
Uitvoering 25 en 45km/u 25 en 45km/u
Vermogen 1800W 1800W
Gewicht 89 kg 88 kg
Batterij 60V 35AH 60V26AH
Actieradius 65 km 45 km
Oplaadtijd 9 uur 7 uur
Prijs 3299 euro
2599 euro
 
 
 Regeneratieve remmen
 Uitneembare accu
 

De NQi Sport heeft een 1800 watt Bosch elektromotor voor een topsnelheid van 45 km/h.

De NQi Sport heeft een uitneembare 35 Ah lithium accu van Panasonic . De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

De NQi-serie heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem dat een 50% kortere remweg biedt dan de meeste andere scooters. Het systeem voorziet ook in een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

De NQi-koplamp maakt gebruik van een state-of-the-art silicium op siliconen LED-technologie. Deze technologie geeft een grotere helderheid en vermindert het energieverbruik. De lamp biedt 270 ° zichtbaarheid.

 

Smart Scooter

 

De NQi is een echte smart scooter die verbinding maakt met een smart phone. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de NQi. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

De NQi heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te vinden. Wanneer ingedrukt, gaan de scooter-lichten aan en maakt de scooter een geluid.

De scooter heeft een digitaal dashboard.

 

NIU NQi-dashboard

 

IP65 waterdicht

De NQi is waterdicht en kan door water rijden. De scooter zal toelaten om te blijven rijden tijdens overstromingen en stormen, terwijl de meeste benzinescooters falen.

De scooter heeft een dashboardkastje en USB-oplaadpoorten.

De NQi is verkrijgbaar in wit, zwart, rood, mat zwart, mat grijs

0 sterren op basis van 0 beoordelingen