NIU NQi Sport

€2.899,00

Deze scooter wordt gratis geheel rijklaar door onze eigen servicedienst aan huis geleverd

Specificaties

Merk NIU
Model NQi Sport
Uitvoering 25 en 45km/h
Vermogen 2,4 kW (3,2 pk)
Gewicht 95 kg
Batterij 18650 Lithium
Levensduur 2.000 cycli
Actieradius 80 km
Oplaadtijd 7 uur
 
 Regeneratieve remmen
 Uitneembare accu
 

De NQi Sport heeft een 2.400 watt Bosch elektromotor voor een topsnelheid van 45 km/h.

De NQi Sport heeft een uitneembare 29 Ah lithium accu van Panasonic . De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

De NQi-serie heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem dat een 50% kortere remweg biedt dan de meeste andere scooters. Het systeem voorziet ook in een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

De NQi-koplamp maakt gebruik van een state-of-the-art silicium op siliconen LED-technologie. Deze technologie geeft een grotere helderheid en vermindert het energieverbruik. De lamp biedt 270 ° zichtbaarheid.

 

Smart Scooter

De NQi is een echte smart scooter die verbinding maakt met een smart phone. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de NQi. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

De NQi heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te vinden. Wanneer ingedrukt, gaan de scooter-lichten aan en maakt de scooter een geluid.

De scooter heeft een digitaal dashboard.

NIU NQi-dashboard

 

IP65 waterdicht

De NQi is waterdicht en kan door water rijden. De scooter zal toelaten om te blijven rijden tijdens overstromingen en stormen, terwijl de meeste benzinescooters falen.

De scooter heeft een dashboardkastje en USB-oplaadpoorten.

De NQi is verkrijgbaar in donker grijs, rood, wit en zwart.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen