NIU UQi Sport

€1.899,00
Levertijd: 7 dagen

Deze scooter wordt gratis geheel rijklaar door onze eigen servicedienst aan huis geleverd!

Merk NIU
Model UQi sport
Uitvoering 25 en 45km/h
Vermogen 1,5 kW (2 pk)
Gewicht 58 kg
Batterij 18650 Lithium
Levensduur 2.000 cycli
Actieradius 40 km
Oplaadtijd 3,5 uur

 

                           

 

De UQi-serie is voorzien van een geoptimaliseerde Bosch elektromotor van 1500 watt die een efficiëntie van 92,6% biedt. De motor is op maat gemaakt in een gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling tussen NIU en Bosch met behulp van de studiegegevens van NIU. De motor is verbeterd met een motor-lock-innovatie die zorgt voor anti-diefstal.

De UQi-serie heeft een uitneembare 21 Ah lithium accu. De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

De UQi-serie is voorzien van een draadloze sleutel waarmee de scooter vanaf een afstand van 50 meter kan worden vergrendeld en ontgrendeld.

De scooter is voorzien van een 6-assige bewegingssensor om anti-diefstal te verbeteren. Samen met GPS kan het systeem ongeoorloofde bewegingen van de scooter nauwkeurig detecteren en diefstal voorkomen.

Net als Tesla-auto's is de scooter uitgerust met een cloud-verbonden controller die de gezondheid van de scooter in realtime bewaakt en diagnosticeert en die via de ether updates biedt om de scooter te upgraden met nieuwe functies.

 

De UQi-serie heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem voor een remafstand van slechts 1,4 meter. Het systeem voorziet ook in een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

 

Slimme scooter

De UQi-serie is een echte slimme scooter die verbinding maakt met een slimme telefoon. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de U1. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

De UQi-serie heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te lokaliseren en om het motorslot op een afstand van maximaal 50 meter te ontgrendelen.

De UQI-serie heeft veel nieuwe functies voor veiligheid, waaronder automatische LED-verlichting voor het sleutelgat en een slimme standaard.

De UQi-serie heeft een 360 ° Light Halo rond de scooter om de veiligheid voor voetgangers te verbeteren tijdens het rijden in drukke stedelijke gebieden tijdens de nacht.

De UQi-serie is verkrijgbaar in wit, zwart en rood.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen