NIU UQi Sport

€2.099,00
Levertijd: 7 dagen

Rijklaar maken (+100 euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

 

Specificaties

Merk

NIU

Stijl Type

minimalistisch, sportief

Kleur

 rood, wit, zwart

Batterij Oplaadtijd

6 uur

Batterij Oplaadmethode

Oplader

Batterij Garantie

2 jaar

Batterij Gewicht

5,2 kg

Batterij Vermogen

21 Ah, 48 V

Motor

1200W

range

27km

Vering Voor

Oil damping type

Vering Achter

oil damping type

App

ja

App functies

GPS, remote controle

Batterij Merk

Panasonic

Verlichting

led

Klasse

A,B

 

 

Meer dan een miljard kilometer aan rijgegevens

Verschillende rijgewoonten, versnellingsmodi en energieverbruik hebben allemaal invloed op ons rijgedrag. Met onze verzameling van bijna een miljard kilometer aan rijgegevens van gebruikers heeft NIU met succes de echte stadsfactoren blootgelegd die onze dagelijkse rijgewoonten beïnvloeden. Met 150.000 rijders in onze steekproef hebben we een slimme scooter gemaakt die speciaal voor de stad is gebouwd.                           

 

Door uitgebreid onderzoek en analyse presenteren we met trots onze geavanceerde borstelloze magneetmotor. Elk onderdeel van de elektrische aandrijflijn van de UQi-serie is nauwkeurig ontworpen om de perfecte balans tussen vermogen en energie-efficiëntie te bereiken, zodat de motor voldoende vermogen levert en vermogensverlies wordt verminderd.

NIU heeft zijn FOC-vectorcontroller ontwikkeld om te communiceren met de motor van de UQi-serie. Na het configureren van een geavanceerd algoritme, rigoureuze motortests en het aanpassen van het opgenomen vermogen, bereikten we een soepele acceleratie van 10% input ≈ 10% output. De FOC is het nieuwste op het gebied van originele, ultramoderne technologie.

De UQi-serie is voorzien van een geoptimaliseerde Bosch elektromotor van 1200 watt die een efficiëntie van 92,6% biedt. De motor is op maat gemaakt in een gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling tussen NIU en Bosch met behulp van de studiegegevens van NIU. De motor is verbeterd met een motor-lock-innovatie die zorgt voor anti-diefstal.

De UQi-serie heeft een uitneembare 21 Ah lithium accu. De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S.

 

Elektronisch remsysteem (EBS) en regeneratief remsysteem

Wanneer u op een normale scootmobiel remt, wordt kinetische energie geproduceerd en vervolgens verspild. Met onze EBS wordt de kinetische energie die tijdens het remmen wordt geproduceerd, opgevangen en teruggevoerd naar de accu, waardoor uw actieradius met maximaal 6% wordt vergroot.

NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

 

De UQi-serie is voorzien van een draadloze sleutel waarmee de scooter vanaf een afstand van 50 meter kan worden vergrendeld en ontgrendeld.

De scooter is voorzien van een 6-assige bewegingssensor om anti-diefstal te verbeteren. Samen met GPS kan het systeem ongeoorloofde bewegingen van de scooter nauwkeurig detecteren en diefstal voorkomen.

Net als Tesla-auto's is de scooter uitgerust met een cloud-verbonden controller die de gezondheid van de scooter in realtime bewaakt en diagnosticeert en die via de ether updates biedt om de scooter te upgraden met nieuwe functies.

De UQi-serie heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem voor een remafstand van slechts 1,4 meter. Het systeem voorziet ook in een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

 

Slimme scooter

 

Cloud ECU

Als de intelligente kern van de UQi-serie, gedraagt ​​de Cloud ECU zich als een privéscooteranalist en helpt hij u bij het verzamelen, diagnosticeren en verwerken van uw rijgegevens. Door de cloudverbinding na elke rit te gebruiken, optimaliseert de data-analyse de intelligente rijervaring door meer te weten te komen over uw rijgewoonten.

De UQi-serie is een echte slimme scooter die verbinding maakt met een slimme telefoon. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de U1. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

 

Batterijbeheersysteem (BMS)

We hebben onze volgende generatie BMS ontworpen en ontwikkeld. Het BMS doet meer dan alleen een nauwkeurige berekening van lading en ontlading. Het analyseert de stroom, spanning, temperatuur, communicatie en 10 andere elektrische beveiligingsmechanismen om ervoor te zorgen dat elk deel van de batterij wordt beschermd en efficiënt werkt.

 

Sleutelloze ontsteking

De UQi-serie is onze eerste scooter die gebruikmaakt van sleutelloos starten. Met de UQi-Series-sleutel kunt u uw scootmobiel op afstand ontgrendelen tot op 50 meter afstand. Als u klaar bent om te rijden, drukt u gewoon op de knop "Niu logo" op de sleutel om uw scootmobiel te draaien en u kunt vertrekken.

De UQi-serie heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te lokaliseren en om het motorslot op een afstand van maximaal 50 meter te ontgrendelen.


NIU Motorslot

We hebben een nieuwe diefstalbeveiliging toegevoegd, het Niu Motorslot. Het motorslot kan worden geactiveerd als er een ongeoorloofde beweging van uw scootmobiel wordt gemaakt. U kunt er zeker van zijn dat het slot alleen kan worden geactiveerd als de scootmobiel in de "parkeermodus" staat.

Bij NIU is veiligheid onze topprioriteit. De UQi-serie is voorzien van dagrijverlichting en een 360 graden LED verlichtingssysteem. Voetgangers en automobilisten kunnen u gemakkelijk zien wanneer u onderweg bent, waardoor de kans op ongevallen wordt verkleind. De UQi-serie heeft een geheel nieuwe externe "Halo" -koplamp die in de eerste plaats is ontworpen voor veiligheid en tegelijkertijd een beetje eigenzinnig is; waardoor de U-scootmobiel opvalt door zowel zijn vorm als functie.

De UQi-serie is verkrijgbaar in wit, zwart en rood.

 

Geheel nieuw "Naked" frame

Wanneer je de UQi-serie voor het eerst ontmoet, worden je ogen aangetrokken door het externe stalen frame van 38 mm. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het Q235-staal heeft ook een uitstekende torsiestijfheid en een lage longitudinale stijfheid, wat de juiste balans biedt tussen draagvermogen en wendbaarheid.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen