Showroommodellen met super korting

 

Deze modellen zijn onmiddellijk beschikbaar!

 

Om onze winkel up-to-date te houden veranderen we graag regelmatig van showroommodellen.


Hierdoor kan u bij Greenride nieuwe (showroommodellen = o km) of testmodellen goedkoper aankopen. 

 

 

*NIU NQI Sport 45km/u wit

Testmodel (115 km op de teller)

nu 1995 euro (nieuwprijs 2599 euro)

Incl. stuurslot Radical N serie

 

 

 

Specificaties

 

Merk NIU NQI Sport
  Standard range
Uitvoering 45km/u
Vermogen 1800W
Gewicht 88 kg
Batterij 60V26AH
Actieradius 45 km
Oplaadtijd 7 uur
Prijs 2599 euro
 
 
 Regeneratieve remmen
 Uitneembare accu
 

De NQi Sport heeft een 1800 watt Bosch elektromotor voor een topsnelheid van 45 km/h.

De NQi Sport heeft een uitneembare 35 Ah lithium accu van Panasonic . De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. NIU biedt 2 jaar garantie op de accu.

De NQi-serie heeft extra aandacht gekregen voor veiligheid. De scooter is uitgerust met een EBS-remsysteem dat een 50% kortere remweg biedt dan de meeste andere scooters. Het systeem voorziet ook in een Kinetic energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarin energie van remmen wordt teruggevoerd naar de batterij.

De NQi-koplamp maakt gebruik van een state-of-the-art silicium op siliconen LED-technologie. Deze technologie geeft een grotere helderheid en vermindert het energieverbruik. De lamp biedt 270 ° zichtbaarheid.

De NQi is een echte smart scooter die verbinding maakt met een smart phone. Alles, van batterijbewaking tot GPS en rijgeschiedenis, de NIU-app houdt de bestuurder verbonden en up-to-date met de verblijfplaats en de gezondheid van de NQi. De app biedt een antidiefstalsysteem dat de bestuurder waarschuwt wanneer de scooter wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in realtime te volgen.

De NQi heeft cruise control, parkeerassistent, een sensorgebaseerd veiligheidswaarschuwingssysteem en nog veel meer slimme functies. De scooter heeft een afstandsbediening om de scooter in het donker te vinden. Wanneer ingedrukt, gaan de scooter-lichten aan en maakt de scooter een geluid.

De scooter heeft een digitaal dashboard.

De NQi is waterdicht en kan door water rijden. De scooter zal toelaten om te blijven rijden tijdens overstromingen en stormen, terwijl de meeste benzinescooters falen.

De scooter heeft een dashboardkastje en USB-oplaadpoorten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen producten gevonden...