Silence

Silence is een efficiënte en technologisch hoogstaande elektrische scooter gemaakt door een Spaans bedrijf dat zich heeft toegelegd op ecologisch vervoer.

CARLOS SOTELO, Oprichter en CEO van SILENCE is altijd omringd geweest door motoren. Hij is zo gepassioneerd door motoren dat hij reeds meerdere keren aan de Dakar-rally heeft meegedaan.

Daar ontdekte hij de waarde van tijd en de rust die voortkomt uit de absolute stilte van de woestijn. Dit is de plaats waar de naam van het merk werd gecreëerd: Silence.

Het bedrijf heeft een eigen fabriek in Spanje dat al meer dan 10 jaar actief en in grote aantallen scooters produceert, o.a. ook de Seat elektrische scooters. 

Het Silence-team bestaat uit professionals uit verschillende sectoren met uitgebreide ervaring, plus een krachtig Spaans R&D-team:

ingenieurs, monteurs, ontwerpers en elektronica-experts. 

De elektronische patenten van Silence zijn het resultaat van 4 jaar onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd door een Silence-team gaande van ontwerp tot productie. De hoogste kwaliteitsnormen en het optimaal samenwerken met nationale leveranciers hebben opmerkelijke resultaten opgeleverd.

De S02 is een elektrische scooter verkrijgbaar met een 125cc scooter

De S01 is een performance scooter dat een acceleratie-snelheid heeft vergelijkbaar met een 250cc motorfiets.

 

Kom de S01 uittesten bij ons, maak alvast een afspraak!