ELEKTRISCHE VOUWFIETS TROTTER T400 XL

€1.799,00
Levertijd: informeer bij de winkel

De elektrische vouwfiets Trotter T400 XL is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Met stevige scharnieren, soepele voorvorkvering en een sterke 36V batterij, is deze elektrische vouwfiets uw ideale reisgenoot! Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van 40-80km. De Trotter T400XL is gebruiksvriendelijk in zijn bediening. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan. De Trotter T400 XL is uitgerust met 24inch magnesium velgen. Hierdoor is het gewicht nauwelijks toegenomen in vergelijking met de “normale” T400. Wel is de instaphoogte hoger geworden door de grotere wielen. Deze is minimaal 68cm.

Het verschil tussen de Trotter T400 en Trotter T400 XL is:
Trotter T400: Aluminium sterwielen (6 spaken) en 20inch grootte.
Trotter T400 XL: Magnesium sterwielen (3 spaken) en 24inch grootte.
Er is amper verschil in het gewicht tussen de T400 en de T400 XL.

Het 2020-model heeft 6-spaaks magnesium wielen.


 

Specificaties

Merk
Lacros
Type fiets
Elektrische vouwfiets
Instap
Hoog
Kleur
Mat oranje, mat grijs, mat zwart
Motortechniek
BAFANG (250W)
Motorpositie
Achter
Wielgrootte
24 inch
Spaken
Magnesium Sterwielen
Banden
Anti-lek
Remmen
Tektro schijfremmen
Sensor
Magneet rotatiesensor
Batterij capaciteit
36V/13,6Ah
Actieradius
60-80km
Uitneembare batterij
Ja
Batterij positie
In het frame
Versnellingen
Shimano 7 versnellingen
Verende voorvork
RST
Gewicht
21 Kg (exclusief batterij en zadel)
Max. belastbaar gewicht
140kg
Gevouwen afmetingen
101x40x78cm (LxBxH)

 

KRACHTIGE BAFANG ACHTERWIELMOTOR MET SHIMANO 7 VERSNELLINGEN

De Trotter T400 XL met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 7 versnellingen en een efficiënte magneet rotatiesensor, heeft de Trotter T400 XL met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring. De fiets is voorzien van schijfremmen voor krachtiger en minder abrupt remmen.

 


 

SOEPELE RST VOORVORKVERING

De Lacros Trotter T400 XL is standaard uitgerust met een RST voorvorkvering voor meer comfort tijdens het rijden. Een verende zadelpen is als optie leverbaar. De magnesium sterwielen zijn stevig en licht en voorzien van schijfremmen voor een soepele en krachtige remhandeling.

 


 

KRACHTIGE LI-ION POLYMEER BATTERIJ MET SLOT

De Trotter T400 XL is uitgerust met een 13,6Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 13,6Ah batterij heeft een actieradius van ruim 60-80km. De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

elektrische vouwfiets


 

LCD DISPLAY MET 9 ONDERSTEUNINGSSTANDEN

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. De LED-lampen zijn te bedienen via het LCD display. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

elektrische vouwfiets


 

STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT 

Deze Trotter E-bike met 7 versnellingen, 24inch wielen en Tektro remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BAFANG motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin een ritje maakt.

 

KLEUREN

Mat oranje,

mat zwart,

mat grijs

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen